Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Jumaat, 24 Disember 2010

.S.A.M.A.N.

93

huhuhu...dah lame xupdate blog...n asyik BW jer...tue pon sempat lagi la kn...
sbb bnyk la keje bila dh nak akhir tahun nie...

dan baru-baru nie abis kecoh pasal SAMAN yang PDRM tgh buat promosi potongan harga *mulut puaka kah aku nie...geram punye pasal duuhh...=(* So nak jadikan cerita aku pon g la check online adakah kereta aku terlibat same dlm MyEG online??...

dan hasil nya....tttaaaaddddaaaaa


*klik gmbr utk pembesaran*
WT...!!...aku ade SAMAN!!!!....
waaaa~ Tahun lepas lak tue...dan sudah diblacklisted daa....tahun depan payah la nak renew roadtax....huaaaaa~...wahai En. BONUS cpt2 la masuk ke dlm akaun Cik CIMB hamba...huhuhu...

 

me : skrg aku nak bersendirian...huhuhu...abah this is u'r fault...huhuhu...


with lurve

2 ulasan:

Elina berkata...

bayar jangan tak bayar....

zue_amin berkata...

dh bayar dah...