Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Rabu, 21 November 2007

.: my love habibie :.



this is my love habibie.....mohd al-amin.....i loving him forever....muah2....syg b....

Rabu, 14 November 2007

.: no idea :.

mmmmm......dah lame xupdate blog nie.... ape aku nak citer ek???.....so far, smua berjalan dgn lancar nyer.... wpun kdg2 ade gaduh skit...tp xsampai gaduh besar...hehehehe... but after kite org lepas tunang nie, aku dapat rase kan kasih sayang yang amin berikan...we all saling memahami each other....aku makin sayang kat die...i love u so much amin....