Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Rabu, 28 September 2011

.WORDLESS.v5.

124




p/s :- bakal menjadi tetamu Allah ...doakan saya sekeluarga selamat pergi dan selamat kembali dan juga beroleh haji yang mabrur..aamiinn


with lurve

Khamis, 15 September 2011

.Si.Ibu.Yang.Happenning.???.

123


yup..kenapa aku cakap si ibu ini Happenning!!!....coz, korang tengok la sndiri di blog dia...*click kat link dibawah* - if kalo korang leh tgk la...hihihi...sbb die dh privatekan blog die...huhuhu...lalalalala...=)


http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/
hehehe...kak ana jangan marah yer kalo saya buat entry tuk akak nie...=)


sebenarnyer saya berbesarlah hati kerana akak follow saya....tue jer...hihihihi...acah jer, ofcoz saya berbesar hati di follow oleh si tuan tanah yang ramai follower die...sila tgk gmbr diatas...berapa ramai follower die??...see...see...1K ok...aku, cer tgk kat follower aku berape kerat jer...berbanding dengan dia...hukhukhuk...T_____T


aku citer nie opkos korang nk aku buktikan kan?...ish2...kene la mempercayainyer ok...hihihihi...




wow!!!...xsangka..huhuhu...menitis air mata T___T ... perlu ker???...hahahhaha...kalo xnmpk sila klik tuk pembesaran...huhuhu


ok, tue jer nk citer...


p/s:- aku perlu siapkan assigntment tue jugak!!!....waa!!!! T____T


with lurve

.New.Job.On.The.Line.

122




yeah2...i know...i bz with my work...my project not finished yet...hukhukhuk dead line is 22 Sept 2011 ... watt!!!...


dah lak nk update blog pon berzaman, inikan nk siapkan projek assigntment pon paling senang xberbuat...derrrr... i hate myself right now!!!!... T_________T grrrrrr....


p/s :- perlukan idea untuk siapkan projek ini...huhuhu...help me!!!! T____T


with lurve

Rabu, 14 September 2011

.WORDLESS.v4.

121




ihsan : en.google


indah sungguh ciptaan Mu Ya Allah...hati ini bagai digamit-gamit untuk ke rumah Mu...Aku berdoa semoga engkau mempermudahkan urusan hambamu ini Ya Allah...amiinnn


p/s :- mendiamkan diri selama 1bulan lebih...sbb keje terlampau la banyak...huhuhu




with lurve