Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Rabu, 15 Jun 2011

.WORDLESS.v2.

117




p/s : ke "bz" an telah melanda pada diriku...huhuhu...


with lurve

Rabu, 8 Jun 2011

.WORDLESS.v1.

116




p/s : hari demi hari makin tak keruan aku rasakan...


with lurve

Jumaat, 3 Jun 2011

.A.H.A.D.v5.

116






ok, dh lame xciter budak sikenit yang makin tak duduk diam skrg...ada ajer bende nak dibuatnyer...skrg dh mula pandai nk melangkah...cuma dekat atas katil berani nk berdiri lama2...letak jer kat lantai mesti tak berani dan jatuhkan badan dia dan merangkak jer la yang dia tau...hihihi


ok, ini malam tadi punyer citer yang aku nak citer kat korang...
biasa la, budak-budak nak belajar nak explore semua benda dia pergilah "mengemas" semua harta-harta yang ada dalam bilik aku...


dan tempat yang selalu dia pergi kat sini...


sila lihat gambar...




opss...gambar blur, sebab dia mmg payah nak bergambar macam walid dia...huhuhu


mungkin korang perasan dia mesti kat rak buku...ehem-ehem...opkos ikut ummi dia yang ulat buku...hahahaha....adakah???..mungkin gak kn??...


dan malam semalamnya aku beli buku untuk 'story bed time'


aku beli buku nie




sila abaikan background tue yer...


bagus jugak buku nie...kisah-kisah Nabi & Rasul... so, aku ambil buku nie dan baringkan dia kat katil aku mulakan citer yang Pertama Kisah Nabi Ibrahim...


citer..citer..citer...biasalakan dia mmg xleh diam, naik atas badan aku, nk mkn buku tue, nak jilat la buku tue...aku citer..citer..citer...last-last nak tgk apa yang jadi??




tido gak akhirnya dengan puting kat mulut, yang paling penting kain napkin tak leh berenggang langsung...yang pasti bantal Shinchan kene kat sebelah...hihihi
chomey jer dia tido...geget pipi dia...emuuahhxxx... =)


p/s : to auntie lina for the prezent the bantal Shinchan tue...hihihi


with lurve

Rabu, 1 Jun 2011