Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Selasa, 28 Oktober 2008

.: Month of Wedding :.

huhuhuhu...dah lame xupload citer terkini daku....hohohoho...
sibuk ngan keje...sibuk nak prepare tuk 'Biggest Day in My Life'....hohohoho

bulan nie sibuk ngan wedding member2 aku...stat minggu nie sampai ke minggu depan...ke minggu depan...penuh dgn undangan perkahwinan....Jeles aku la....xpe2 nnt aku pon kawen gak ahaks...hehehe... nnt korang lak yg jeles...

Minggu nie jemputan kahwin jiran aku...2/11/08...jeng...jeng...jeng...aku jadi PENGAPIT....
hahahaha..xmasuk akal tul....hehehe..tp xpe...ambik seri pengantin...sbb aku pon xlama lagi dah...hehehe...

Minggu depan lak 9/11/08...kawan aku (time sekolah) lak die kawin ngan member kat opis aku pon kawen gak...jeles2...nie...ish....mmg kopak duit aku bulan nie...

Minggu lagi satu lak 15/11/08...member opis aku lagi satu lak kawen...ish...jeles tahap gaban nie...huhuhuhu....