Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Rabu, 25 Februari 2009

1 month...anniversary...

Hari ini genap 1 bulan aku hidup bersama-sama dengan orang aku sayang iaitu Mohd Al-Amin... Alhamdulillah...hubungan yang ini akan kekal selama-lamanya dengan izin Allah s.w.t. eemmm...bile lagi aku nak update gambar2 dari hari perkahwinan kami???...tunggu....tak sempat nak upload...kat friendster pon tak sempat nak upload...huhuhu...banyak jugak gambar2 nak upload...cantik2...tapi ntah bile nak upload agak nyer ekk??....to my friends...tunggu ekkk...
My Love thanks for loving me and i will be with you till the end
Zuliza + Mohd Al-Amin

Jumaat, 20 Februari 2009

The Day v2

Majlis Perkahwinan aku yang berlangsung 25 Januari 2009
Zuliza & Mohd Al-Amin



ini lah pelamin aku yang dihiasi indah...


Upacara berarak with the cute flower girls

me with hubby and the 'pengapit'

thanks a lot to zammamy and liena kerana sudi jadi pengapit aku...huhuhu






Sesi makan beradap

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sesi foto memfoto with the family...hehehe


with kakak n abang aku




liena + me + hajar
nak interframe jugak budak2 nie...hehehe


Thanks to zammamy n liena yang sudi jadi pengapit tak bertauliah aku...hehehe

Keluarga & Saudara-mara Amin



with my real father n mother



with abah n mak

with makcik-makcik n adik-adik sedara yang nak interframe jugak...huhuhu

huhuhu...banyak gambar-gambar nak upload kat dlm nie...nnt aku sambung dalam posts yang akan datang....

to be continued...

Khamis, 12 Februari 2009

The Day v1




Allhamdulillah....syukur...akhirnya aku diijabkabulkan dengan sekali nafas...
pada tarikh 24.01.2009 (Sabtu) pukul 9.30 pm,
aku sudah bergelar isteri MOHD AL-AMIN BIN MAT DAUD...
huhuhu...syahdu nyer....






terima kasih buat abang yang menerima diri ayang seadanya...dengan restu ayah dan bonda terjalinlah ikatan yang suci ini dengan berkat Illahi...hanya doa yang dapat aku panjatkan padaMu...



Ya Allah, kau rahmatilah hubungan kami, kau jauhi la hubungan kami dari hasutan syaitan...kau lindungi la kami dari segala bencana, kau permudahkanlah perkahwinan kami agar hubungan kami perpanjangan...kau kurniakanlah kami anak-anak yang soleh dan solehah...hanya padamu Ya Allah....Amiinnn...



to all my friends yang datang pada hari tersebut....terima kasih banyak-banyak...



i love u so much abang...