Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Jumaat, 24 Disember 2010

.Si.Gadis.Cantik.Manis.

94

wow...sy tlh di follow oleh si gadis cantik manis...hihihi...tengzz ya follow kite...
actually si gadis cantik manis nie adalah salah seorg staff dari tmpt keja sy...skrg tgh futher study di France *2bln jer..hihihi* ape-ape pon anda adalah follower yang ke 23...


ok la, kenapa sy namakan dia si gadis cantik manis??...opkos la...cantik dan manis org nyer...

jom tgk blog dia
*juz click that pic ya!!*




tadaaa...see i told u...cantik kn dia??...huhuhu...ade sape2 yg berminat nak jadikan calon menantu??...*hikhikhik..jgn marah yer chucky =)*  Haiph...jgn kacau anak dara nie..kang kene pelangkung ngan bapak die...hihihihi...=)



me : kpd follower yang lain...awak semua cantik gak... =) plz dun mad at me ok =D



with lurve

2 ulasan:

Shakirah Salleh berkata...

merci beaucoup Madamme

Elina berkata...

alahhh.... kita takde blog laaa