Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Sabtu, 28 Jun 2008

.: minggu ini yg penuh???.... :.

eeemmmm....minggu nie penuh ngan mcm2 perasaan...gembira...sedih...marah...kecewa pon ade gak...entah la...pada awal minggu aku didatangi perasaan gembira...sebab nak dpt kereta baru...huhuhuhu...selepas menunggu hampir nak dekat sebulan lebih...mungkin ari nie (sabtu 28/6/08) dapat la kereta baru ku....MYVi...hitam oooo...my feveret colour...banyak perkara yg berlaku nak dpt kan keter nie...masalah dealer la...keter xde la...mcm2...tp, kepada sesiapa nak beli keter tue...baik tanye tul2....jgn jadi mcm aku nie...kalo bank xde masalah....cume org yg nak jual keter tue kat kite...mule2, ckp leh jamin keter leh dpt dlm 2minggu...bile tggu..hampeh xde...bagi alasan keter xde....bosan+menyampah+meluat tul aku...ini la janji melayu..."cakap xserupa bikin" pastu 'die' leh ckp lak, sblm aku ade lagi 7 org lagi yg lum dpt keter makne nyer aku org yg ke-8 la...hekeleh...mule2 aku dah give-up...soh ayah aku cancel xyah ambik keter...uat muke sedih ler (tp dlm hati aku nak gak keter...hehehe) bile ayah aku cube cari kat tempat lain n call perodua centre tuk dptkan keterangan yg menyatakan company yg aku nak beli keter kat situ ckp pihak perodua lambat nak hantar...hekeleh...nak menyalahkan org lak... patut nyer die tue xleh ckp leh jamin dpt keter dlm '2 minggu' ...nie x...tp akhir nyer ayah aku mintak pertolongan org yg ayah aku call perodua centre, n org tue leh tolong...


eemmm...macam2 yang berlaku...ape nak buat?...dah nasib badan...aku hanya perlu berfikiran +ve sbb nie smua dugaan yang Allah s.w.t. ape2 pon aku bersyukur sbb masalah nie dah setel...hehehehe....

~ MY DREAM CARS...mmuuaahhh ~


kepada kawanku pae....aku bahagia mendengar ape yang ko alami sekarang....moga ko dengan makwe baru ko bahagia dengan dia....engkau sebagai sahabat karib ku, aku berharap persahabatan kite kekal selamanya....huhuhuhu....sedih lak pulak....anyway, aku harap ko dapat tabah dlm menjalani liku2 dlm percintaan....aku faham ko mmg jenis 'hardcore', ye la bak kate org sekeras2 org, dlm hati org tue ade gak perasaan lembut....aku tau ko tergolong dlm kalangan camtue...hehehehe...aku harap korang bahagia selamanya...amin....

Jumaat, 20 Jun 2008

.: nak tgk citer nie... :.


aku teringin banget nak tgk citer nie.... " AYAT-AYAT CINTA " lepas bace novel karya Habiburrahman El-Shirazy nie...memang citer yang menyentuh hati....cinta pada Allah swt...tp paling aku frust sangat nape Zaskia xjadi heroin....aaarrgghhh.... shimatta tp nak buat camner...heroin dlm citer nie pon cantik gak...ape2 pon...citer nie mmg best!!! Photobucket ...wpun lum tgk tayangan nyer....melalui jalan cerita dalam novel pon...mmg best...huhuhuhu...bile la aku leh tgk citer nie....huaaahuaaahuaaa..... iiyada

Khamis, 19 Jun 2008

.: Nak beli HP baru la....yg lagi 1...huhuhu (O_<) :.

.: nie la HP yang aku idam2 kan...huhuhu..bile la gak nye leh dapat.... :.
(O_o)<>






.: nie hp lame akan ku simpan...
tp mungkin akan ditukar xlame lagi...huhuhuhu :.





Rabu, 4 Jun 2008

.: PeRsAhAbAtAn YaNg....??? :.

PeRSaHaBaTaN YaNg SeJaTi aKaN MeMBaWa KeRiNDuaN YaNg aBaDi.

SeSuNgGuHnYa PeRSaHaBaTaN iTu LeBiH uNgGuL DaRi PeRCiNTaaN,

TaNPa PeRSaHaBaTaN PeRCiNTaaN aKaN BeRaKHiR TeTaPi TaNPa PeRCiNTaaN,

PeRSaHaBaTaN BoLeH KeKaL. oLeH iTu HaRGaiLaH PeRSaHaBaTaN YaNg TeRJaLiN.

HaNTaRLaH PeSaNaN iNi KePaDa oRaNg YaNg aNDa TiDaK aKaN LuPa DaN HaNTaRKaN JuGa KePaDa oRaNg YaNg MeNgHaNTaR PeSaNaN iNi JiKa aNDa MeNgHaRGai PeRSaHaBaTaNNya.

iNi aDaLaH PeSaNaN PeNDeK uNTuK MeNyaTaKaN YaNg aNDa SeNTiaSa MeNgiNGaTiNya.

KaLaU aNDa TiDaK MeNgHaNTaR PeSaNaN iNi,

BeRMaKNa aNDa SuDaH MeLuPaKaN KaWaN-KaWaN aNDa.

aMBiLLaH SeDiKiT MaSa uNTuK MeNgiNGaTi KaWaN-KaWaN yG SeNTiaSa MeMBeRi SoKoNgaN