Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Sabtu, 22 November 2008

.: Survey :.

1) What is your shoutout?
~ntah larr...

2) Where is your cell phone?
~besides me...

3) How many comments do you have?
~quite alot...huhuhu

4) Are you happy today?
~not really....im bored

5) Someone with the same birthday as you?
~yup...my cousin Siti Hajar (miss her alot)

6) Are you mean?
~not la...

7) Have you ever sang in front of a large audience?
~yup...just once...mase sek. ren.....malu giler beb..hehehe

8) Has anyone ever said you looked like a celebrity?
~mane ade...tipu tue...huhuhu

9) Current song you're listening to?
~Lucky

10) Is your birthday on a holiday?
~yup...ari sabtu...

11) Have you ever been rushed to the emergency room?
~once...mase hantar arwah mak lang dulu...sob2..

12) Last 3 Persons who texted you.
~my love, maxis centre n celcom centre

13) Talk on the phone.
~my love...

14) Hugged.
~my bantal mucuk...hehehehe

15) Person you text message
~my love

16) Last song you heard?
~Lucky

17) What are you doing right now?
~tgh jawap bende alah nie larr....

18) Tonight.
~tido.....zzzzz....

19) Wearing.
~t-shirt n sluar track

20) What did you have for lunch?
~nasi ayammm

TOMORROW

21) Got any plans?
~g umah org kawen....

22) Dislikes about tomorrow.
~xde kot??

CURRENTLY:

23) Thinking about someone.
~yup...my love

24) Missing someone.
~yup...my love too

25) Current mood.
~ntah larr....not in mood...bored...

26) Wanting.
~tidos....gantuks....zzzzz...

27) Are you listening to music?
~yup...

28) Forgive people?
~easy to forgive

29) What do your cousins call you?
~juju...

30) Has anyone ever told you they like you?
~ade...xmasuk akal tul...hahaha....

31) Favorite ice-cream?
~yup....anything flavour bout ice-cream....

32) Do you believe that everything happens for a reason?
~yup...

33) Do you fall for people easily?
~not lah....

Khamis, 20 November 2008

.: Happy Anniversary 3rd :.

today is my 3rd anniversary untuk kiteorg nyer declare couple....huhuhu wawa
teringat aku bile aku terima lamaran my love...wwaaa...romantik nyer...wawa + malu xbertempat...huhuhuhu....

hope sgt2 dgn ikatan petunangan ini akan berkekalan ke jinjang pelamin dan berkekalan hingga selamanya...


Jumaat, 14 November 2008

dirimu

suke sgt dgn kata-kata nie....copy from yalin http://yalinainsan.blogspot.com/2006_02_01_archive.html

Dia biasa sahaja di mataku
Walau secara diam dia menambah gelora di jiwaku
Dia sederhana sahaja di mataku
Namun kesederhanaanya mencuri tangkai hatiku
Dia bukan setampan mana
Tapi akhlaknya itu menarik perhatianku
Dia bukan jutawan
Tapi agamanya itu menarik seluruh impianku
Membina mahligai dengannya
Dia..dia yang membuat aku bahagia
Moga dia juga merasai apa yang aku rasa!

~mohd al-amin~

.: Wedding 2nd :.

huhuhu....lame xupdate...wah3...dah 3 kenduri aku pegi...huhuhu...
Kenduri Kahwin ini berlangsung 9 November 2008 yang lepas...
anyway...CONGRATULATION for Raja Azlan bin Raja Indra Putra with your lovely wife...moga bahagia hingga ke anak cucu...
aku lupe nak ambik gambar die...hehehe...
also to Noor Faezah binti Khairudin with your hensome hubby...CONGRATULATION...aku doakan bahagia hingga ke anak cucu jugak la....
die nie pon aku lupe nak ambik gambar gak...huhuhu
ape2 pon...aku berharap kebahagiaan berpanjangan tuk selamanya bersama dengan kekasih yang aku cintai...amiinnn...

Selasa, 4 November 2008

.: Wedding 1st (2):.

wwaaa...akhirnyer kak jihan selamat di Ijabkabulkan jua....huhuhu...touching lak aku....hehehe...nnt aku pon touching2 gak....hehehe...
THE 'DAY'
2.11.2008
MAY HAPPY EVER AFTER WITH YOUR LOVE

aku ler yg menjadi pengapit tak bertauliah...hehehe


ABG ZAIN WIT KAK JIHAN
the loving couple
~nice dress~

time to potong-potong....huhuhu
~like a cinderella story laks...huhuhu..the gaun~


PAKCIK HAMZAH WIT MAMA JUE
wit bonda n ayahnanda yang tercinta

~to kak jihan...jangan lupe time wedding juju lak datang ek...~
O_~v

Sabtu, 1 November 2008

.: Wedding 1st:.

eeemmm...jeles nyer...org2 yg kawin nie...nnt time aku pon nnt org lain yang jeles gak...hahahaha...


CONGRATULATION

KAK JIHAN N ABG ZAIN

may happy always with your lovely habibie...

time nikah kak jihan (1.11.2008)

thanks kak jihan coz sudi terima aku jadi pengapit x bertauliah...

hahaha...


berdebar2 lak aku nak jadi pengantin nnt...hehehe...

my love i will be waitting u till the DAY...

ceh2...love u bie...