Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Selasa, 26 Oktober 2010

.Looking at..... .

huih....lame gile xupdate blog aku nie...lagi2 nak dekat akhir bulan nie...macam-macam nak dibuatnyer...

nak jadikan cerita, 31/10/2010 nie abang sepupu ku akan melangsungkan akad nikah dengan pilihan hatinyer...huhuhu...mesti tgh dupdapdupdap kn...hihihihi...aku harap abg sepupuku dapat nikah dengan sekali nafas...ammiinn...

yang menjadi pening kepala aku sekarang nie nak mencari gubahan sirih junjung, aku cume tolong bahagian tue jer...hihihi...xper aku sponsor coklet, ok la kan...

tengah dok search kat Mr. Google ku...WoW!!!... banyak nyer contoh...lagi pening la aku nak mencari nie...waaduhhhhh...


mase kawen aku aritue ade la gmbr sirih junjungnyer...tp bkn aku yg buat...hihihihi...yang lain-lain hantaran aku yg buat...


me : ermmm pejam-celik dah nak masuk 2tahun aku kawen...bile dikenang-kenang...hurrrmmm...rase best jer nak kawen nie...

with lurve

Tiada ulasan: