Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Jumaat, 3 September 2010

.JOM.TRY.

Tips ini aku dapat dari Am I Alone? Ntah macamana aku rasa cam tertarik nak mencuba. So, jom kita cuba untuk melihat kebersanannya. Tak salah mencubakan. Thanks kepada anda dengan tips ini.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. ♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
2.* Everything That I Want To Share *
3. ...i am who i am...
4. Mohd Al-Amin Daud Al-Azhari
5. NURULFZZ
6. Realiti konspirasi
7. Sorrow : Yang Begitu Indah
8. ♥ ZueYie's Story
9. HIDUP SEORG BLOGGER
10. Am I Alone?
11. [ mo_craft ]
12. [tulis=nafas]
13. Laman Naim Qlate - Suatu Ketika
14. . : : W H A T 'A' L I F E !!! : : .
15. Adam Amsyar_Intishar Muad'zah (aku nye blog)

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie....

1.* Everything That I Want To Share *
2. ...i am who i am...
3. Mohd Al-Amin Daud Al-Azhari
4. NURULFZZ
5. Realiti konspirasi
6. Sorrow : Yang Begitu Indah
7. ♥ ZueYie's Story
8. HIDUP SEORG BLOGGER
9. Am I Alone?
10. [ mo_craft ]
11. [tulis=nafas]
12. Laman Naim Qlate - Suatu Ketika
13. . : : W H A T 'A' L I F E !!! : : .
14. Adam Amsyar_Intishar Muad'zah (aku nye blog)
15. BLOG ANDA

Nmpk x? Mcm ne care ye..mule² x fhm gak..lelame..agak syok..mcm main ''enjet² semut sape sakit naik atas''..(lebih kurang la)..

Klu korg wat nnt korg dok bwh blog aku..pastu yg no 1 korg delete..makin lame makin keatas..

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!! Thanks pada yang memulakan idea ni..

credit to :- Am I Alone?

with lurve

Tiada ulasan: