Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Rabu, 25 Februari 2009

1 month...anniversary...

Hari ini genap 1 bulan aku hidup bersama-sama dengan orang aku sayang iaitu Mohd Al-Amin... Alhamdulillah...hubungan yang ini akan kekal selama-lamanya dengan izin Allah s.w.t. eemmm...bile lagi aku nak update gambar2 dari hari perkahwinan kami???...tunggu....tak sempat nak upload...kat friendster pon tak sempat nak upload...huhuhu...banyak jugak gambar2 nak upload...cantik2...tapi ntah bile nak upload agak nyer ekk??....to my friends...tunggu ekkk...
My Love thanks for loving me and i will be with you till the end
Zuliza + Mohd Al-Amin

Tiada ulasan: