Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Selasa, 6 Januari 2009

.: The time is coming....tik tok tik tok :.


What!!!!...the day is coming near by....wawawawa... almost 12 days from now!!!....takut nyer...huhuhu
eemmm....tapi nak buat camner la kan??...nak xnak kene tempuhi hidup yang penuh rajau ini...
huhuhu...berbahasa baku lak aku nie...hehehe...
banyak bende aku kene belajar pas nie...huhu.. Insyaallah aku akan lakukan dengan ikhlas...
"Ya Allah, engkau yang maha mengetahui hati dan perasaan ku, permudahkan lah kehidupan perkahwinan hamba mu ini, engkau berkatilah hubungan kami, engkau ikhlas kan lah hati hamba mu ini dalam melayari kehidupan ini...Ammiinn..."
didalam masa yang terdekat nie aku prepare tuk wedding aku....banyak gak la yg xsiap lagi... firstly....bilik aku...waaaa....katil ngan almari lom sampai lagi....huhuhu... seconde....aku nyer hantaran waaaaa...nak nangis aku... tp xpe...insyaallah aku leh siap kn....third....aku on diet....hahahaha....takut xmuat baju pengantin nnt pakai...hahahaha....fourth....baju2 aku lom kemas lagi....wawawawa.....bile la almari aku nak sampai nie??....huhuhu...fifth...???....rase nyer xde kot???....so itu la bende2 yg aku siap kan dlm 12 hari nie....xcukup tangan aku nak buat...huhuhu....
anyway.....to all my fren, jemput la dtg ke majlis aku pada 25/1/2009 nie ekk... nnt aku letak kad kawen aku kat sini....ok la adios amigos...
to be continued....

1 ulasan:

technology berkata...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes