Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Isnin, 15 Disember 2008

.: today i'm happy :.

hari ini aku gembira??...kerana apa??...hehehe...something special for this day...huhuhu wawa malu nyer...

ok...untuk pertama kali nya...aku dipaksa untuk panggil sayangku dengan perkataan ABANG!!!...
OMG... shocked aku baru la nak berangan2...nak panggil die mase kiteorg dah kawen nnt... tapi die telah mencemar duli untuk panggil die ABANG terlebih dahulu... hahaha... tak terjawap aku.... padan muke aku... huhuhu...

tapi betul la...bile kite dah nak kawen...kite rase perubahan diri...tergagap2 gak la aku dipaksa untuk panggil sayangku ABANG...hehehe... tak pasal2...tgh2 mlm dipaksa sebegini rupe... kejam tul...huhuhu...tapi bila aku dah ucap n panggil die ABANG, memang terasa lain giler.... lavu lavu makin sayang aku pada die...

Abang, ayang sayang abang sangat2...

Abang,
Now and forever,
Until the time is through,
I'll be standing here,
Waiting and never give up my faith in you...

1 ulasan:

splendid berkata...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes