Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Sabtu, 28 Jun 2008

.: minggu ini yg penuh???.... :.

eeemmmm....minggu nie penuh ngan mcm2 perasaan...gembira...sedih...marah...kecewa pon ade gak...entah la...pada awal minggu aku didatangi perasaan gembira...sebab nak dpt kereta baru...huhuhuhu...selepas menunggu hampir nak dekat sebulan lebih...mungkin ari nie (sabtu 28/6/08) dapat la kereta baru ku....MYVi...hitam oooo...my feveret colour...banyak perkara yg berlaku nak dpt kan keter nie...masalah dealer la...keter xde la...mcm2...tp, kepada sesiapa nak beli keter tue...baik tanye tul2....jgn jadi mcm aku nie...kalo bank xde masalah....cume org yg nak jual keter tue kat kite...mule2, ckp leh jamin keter leh dpt dlm 2minggu...bile tggu..hampeh xde...bagi alasan keter xde....bosan+menyampah+meluat tul aku...ini la janji melayu..."cakap xserupa bikin" pastu 'die' leh ckp lak, sblm aku ade lagi 7 org lagi yg lum dpt keter makne nyer aku org yg ke-8 la...hekeleh...mule2 aku dah give-up...soh ayah aku cancel xyah ambik keter...uat muke sedih ler (tp dlm hati aku nak gak keter...hehehe) bile ayah aku cube cari kat tempat lain n call perodua centre tuk dptkan keterangan yg menyatakan company yg aku nak beli keter kat situ ckp pihak perodua lambat nak hantar...hekeleh...nak menyalahkan org lak... patut nyer die tue xleh ckp leh jamin dpt keter dlm '2 minggu' ...nie x...tp akhir nyer ayah aku mintak pertolongan org yg ayah aku call perodua centre, n org tue leh tolong...


eemmm...macam2 yang berlaku...ape nak buat?...dah nasib badan...aku hanya perlu berfikiran +ve sbb nie smua dugaan yang Allah s.w.t. ape2 pon aku bersyukur sbb masalah nie dah setel...hehehehe....

~ MY DREAM CARS...mmuuaahhh ~


kepada kawanku pae....aku bahagia mendengar ape yang ko alami sekarang....moga ko dengan makwe baru ko bahagia dengan dia....engkau sebagai sahabat karib ku, aku berharap persahabatan kite kekal selamanya....huhuhuhu....sedih lak pulak....anyway, aku harap ko dapat tabah dlm menjalani liku2 dlm percintaan....aku faham ko mmg jenis 'hardcore', ye la bak kate org sekeras2 org, dlm hati org tue ade gak perasaan lembut....aku tau ko tergolong dlm kalangan camtue...hehehehe...aku harap korang bahagia selamanya...amin....

Tiada ulasan: