Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Khamis, 15 September 2011

.Si.Ibu.Yang.Happenning.???.

123


yup..kenapa aku cakap si ibu ini Happenning!!!....coz, korang tengok la sndiri di blog dia...*click kat link dibawah* - if kalo korang leh tgk la...hihihi...sbb die dh privatekan blog die...huhuhu...lalalalala...=)


http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/
hehehe...kak ana jangan marah yer kalo saya buat entry tuk akak nie...=)


sebenarnyer saya berbesarlah hati kerana akak follow saya....tue jer...hihihihi...acah jer, ofcoz saya berbesar hati di follow oleh si tuan tanah yang ramai follower die...sila tgk gmbr diatas...berapa ramai follower die??...see...see...1K ok...aku, cer tgk kat follower aku berape kerat jer...berbanding dengan dia...hukhukhuk...T_____T


aku citer nie opkos korang nk aku buktikan kan?...ish2...kene la mempercayainyer ok...hihihihi...




wow!!!...xsangka..huhuhu...menitis air mata T___T ... perlu ker???...hahahhaha...kalo xnmpk sila klik tuk pembesaran...huhuhu


ok, tue jer nk citer...


p/s:- aku perlu siapkan assigntment tue jugak!!!....waa!!!! T____T


with lurve

1 ulasan:

Ana Suzana berkata...

alololooooo... berkawan biar beribu.. berkasih biar satuuu.. mekasih sbb jd kwn akak biar pun di alam maya..