Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Isnin, 17 Januari 2011

HARI.YANG.FRUST.

96


baru sekarang aku boleh menaip dengan suka hati aku....keadaan aku sekarang dengan kelam kabut nyer daa...mana tak nyer...aku kene ambik 1 lagi tugas yang perlu aku buat...sbb staff tmpt aku dh berhenti kerja...so, terima dengan redha wpun agak berat untuk memikul nyer....

walaupun dapat elaun tanggung kerja...tak berbaloi dengan bebanan kerja dengan handel 4 HOD'S !!!!...tp dieorg baik...=) dan 1 lagi tugas yang akak tue handel adelah Rekod Cuti Staff...wpun aku penah pegang kerja...tp dh ditinggalkan...so, byk yg aku tetinggal...ngan kerja aku berkaitan dengan Akademik...duhhh...aku deh pening dh nie...nak masuk bulan 2 dh nie...budak2 pengajian asas nak exam dh...byk aku xsiapkan....huhuhuhu....FRUUSSSTTTTT.....



Lagi 1, aku yang menyebabkan aku FRUST sgt ade lah GAJI belom masuk!!!...... WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bile la...gaji nak masuk nie...kata 17hb...dr pagi aku g cek kat Cik CIMB...tp agak menghampakan aku...

dah la aku skrg dengan keadaan ZERO!!!...huhuhuhu

Al-Fatihah kepada Nenda tercinta yang telah ke Rahmatullah pada 06.01.2011. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman dan solehah. Amiinnn.

p/s : banyak sungguh dugaan pada awal tahun 2011 ini....aku berharap pada penghujung 2011 ini aku tiada dugaan yang 'diluar jangkaan'....




p/s 2 : entry akan dtg akan diupdate...cuma agak bz...yg paling aku excited aku Menang dalam GA...
Nantikan......


with lurve

1 ulasan:

Elina berkata...

yeeaaahhh...!!! gaji dah dapat...!!