Note :-

Hai member's...

Sudi-sudikanlah menjengah ke blog tak seberapa ini dan jangan lupe tinggalkan jejak anda, kalau ade masa aku jelajah blog korang pulak =)

Yang penting FOLLOW aku tau...


P/S :- Blog ini memang carca-marba, aku menulis ikut keadaan aku dan kehidupan aku...harap maklum... =)

~ me only me ~

~ us ~

Daisypath Anniversary tickers

Our Anniversary

~ Ahmad Habib Ad-Darwisy ~

Our Little Khalifah

 IAmPregnant Ticker

Jumaat, 14 November 2008

.: Wedding 2nd :.

huhuhu....lame xupdate...wah3...dah 3 kenduri aku pegi...huhuhu...
Kenduri Kahwin ini berlangsung 9 November 2008 yang lepas...
anyway...CONGRATULATION for Raja Azlan bin Raja Indra Putra with your lovely wife...moga bahagia hingga ke anak cucu...
aku lupe nak ambik gambar die...hehehe...
also to Noor Faezah binti Khairudin with your hensome hubby...CONGRATULATION...aku doakan bahagia hingga ke anak cucu jugak la....
die nie pon aku lupe nak ambik gambar gak...huhuhu
ape2 pon...aku berharap kebahagiaan berpanjangan tuk selamanya bersama dengan kekasih yang aku cintai...amiinnn...

1 ulasan:

technology berkata...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry